Upphängning/Montering av poster

Upphängning av poster

Du kan välja mellan att montera ditt motiv i en ram med eller utan passerpartout, alternativt att du hänger upp det med en posterhängare direkt på väggen. Alla motiv har en vit ytterkant på 50 mm, detta för att motivet skall framhävas på ett fint sätt. Motivet kommer i fokus och inramningen blir finare att beskåda, det skapas en skön harmoni mellan ramen och motivet.

Med posterhängare


Posterhängare är en snygg och stilren lösning att hänga  sin poster med. Det är en enkel och smart konstruktion som håller pappret rakt och slätt samt framhäver motivet på ett modernt sätt. 

Med ram


En ram runt din poster blir aldrig fel, framhäv ditt motiv på ett tidlöst och klassiskt sätt. En ram har många fördelar, Motivet kommer i fokus och det blir finare att beskåda, samtidigt som glaset skyddar motivet 

Ram med passerpartout


Med en passerpartout får du ett ännu större fokus på motivet, plus att den skyddar motivet från att ligga direkt mot glaset. Det skapas en liten luftspalt mellan glaset och  förhindrar slitage och att kondenserad fukt överförs direkt till bilden från baksidan av glaset. De finns att köpa med färdiga mått eller tillskurna efter önskemål. Motiven du köper hos mig har ett passerpartout mått som är: Yttermått 50 cm x 70 cm innermått på 40 x 60 cm.

Har du några funderingar? Tveka inte att höra av dig!